Over ons

Het team

Studio Content - de contentfabriek-179 kopie

Evi
Driesen

Oprichter & Chief Content Officer

Studio Content - de contentfabriek-150

Merel
Riechelman

Content manager

Over De Contentfabriek

Studio Content - de contentfabriek-145

De Contentfabriek is jouw betrouwbare content partner. We ontdekken jouw verhaal en sturen het de wereld in zodat jij meer van de juiste klanten aantrekt! We zorgen voor de juiste content op het juiste moment, met jouw doelen in ons achterhoofd. Als agency ontzorgen we jou volledig op vlak van content marketing en in onze academy kan je terecht voor verschillende opleidingen en trainingen waardoor je zelf de touwtjes in handen kan houden. 

 

De Contentfabriek ontstond tijdens een workation in Lissabon. Samen met collega digital marketeers was Evi er voor Web Summit, het grootste event in Europa voor digital marketeers. Evi werkte toen al een aantal jaar als freelance content marketeer voor verschillende klanten. Maar ze wilde meer. Meer impact maken. Een eigen bedrijf uit de grond stampen. Was het de inspiratie van het event, de Portugese lucht of de fijne babbels met collega marketeers… We zullen het nooit weten, maar in een Uber onderweg naar de Airbnb ging het licht aan en was de naam ‘De Contentfabriek’ een feit.

 

De fundamenten van De Contentfabriek kregen nog een jaar de tijd om te sudderen en na Evi’s zwangerschapsverlof van haar eerste zoontje zag ook De Contentfabriek in november 2019 het levenslicht. Minder dan een jaar later vervoegde Merel in oktober 2020 het team als Content Manager.

 

 

Ons verhaal is nog lang niet uitgeschreven! Mogen we mee schrijven aan dat van jou?

De Contentfabriek werkt(e) voor:

GRATIS DOWNLOAD

Een goede planning is het halve werk. Wij gaan een stapje verder en maken ruimte voor je bedrijfsdoelen in je content planning. Download de content planner en krijg via mail de werkwijze om hem te vullen. Gratis en voor niets!