Over ons

Het team

Evi
Driesen

CEO & Content strateeg

Charlotte
Hendrickx

Content Creator

Anja
Van de Velde

Content Manager

Laurianne Aerts

Content Creator

Over De Contentfabriek

De Contentfabriek

De Contentfabriek is jouw betrouwbare content partner. We ontdekken jouw verhaal en sturen het de wereld in zodat jij meer van de juiste klanten aantrekt! We zorgen voor de juiste content op het juiste moment, met jouw doelen in ons achterhoofd. Als agency ontzorgen we jou volledig op vlak van content marketing en in onze academy kan je terecht voor verschillende opleidingen en trainingen waardoor je zelf de touwtjes in handen kan houden. 

 

De Contentfabriek ontstond tijdens een workation in Lissabon. Samen met collega digital marketeers was Evi er voor Web Summit, het grootste event in Europa voor digital marketeers. Evi werkte toen al een aantal jaar als freelance content marketeer voor verschillende klanten. Maar ze wilde meer. Meer impact maken. Een eigen bedrijf uit de grond stampen. Was het de inspiratie van het event, de Portugese lucht of de fijne babbels met collega marketeers… We zullen het nooit weten, maar in een Uber onderweg naar de Airbnb ging het licht aan en was de naam ‘De Contentfabriek’ een feit.

 

De fundamenten van De Contentfabriek kregen nog een jaar de tijd om te sudderen en na Evi’s zwangerschapsverlof van haar eerste zoontje zag ook De Contentfabriek in november 2019 het levenslicht. Minder dan een jaar later vervoegde de eerste collega het team en intussen blijven we elk jaar traag maar gestaag groeien. 

 

In januari 2023 wordt het thuiskantoor en de keukentafel van Evi te klein en trekken we in ons eigen kantoor op Linkeroever. Compleet met tuintje en office dog John. Het kantoor is ruim genoeg om de verwachte groei de komende jaren aan te kunnen!  

 

De Contentfabriek groeit uit tot een agency en academy. In het agency ontzorgen we KMO’s volledig op vlak van online zichtbaarheid en content marketing. Het enige wat jij als klant nog hoeft te doen? Een uurtje per maand vrijhouden om met ons te sparren, beslissingen te nemen en content goed te keuren!

In de academy leren we solo-ondernemers en marketeers om zelf met hun content aan de slag te gaan zoals wij het voor onze klanten doen! Strategisch onderbouwd, zodat de content die gecreëerd wordt ook bijdraagt aan de groei van het bedrijf. Onze eigen groei is het mooiste bewijs dat content werkt!

 

 

Ons verhaal is nog lang niet uitgeschreven. Mogen we mee schrijven aan dat van jou?

De Contentfabriek werkt(e) voor:

Nooit meer zonder content

  • 50x content inspiratie
  • 1 gouden brainstormmethode
  • 10 concrete schrijftips