Nooit meer zonder content

Ontdek een simpel systeem voor online groei

Verhoog je online zichtbaarheid en trek meer van de juiste klanten aan

Je weet het ondertussen wel hé, online zichtbaar zijn is goed voor je bedrijf en kan veel nieuwe klanten opleveren. Maar er kruipt p*tverdorie zo verschrikkelijk veel werk in. 😵‍💫 Wij kunnen het weten, wij doen niets anders voor onze klanten.

En wat je moet doen om succesvol te zijn, is ook elke dag weer anders..  “Je moet consistent zijn”, “je moet Reels maken op Instagram”, “Je moet tutorials op Youtube zetten”, “Je website moet een leadmachine worden”,… 

Awel hé, je moet just niks.

Het enige wat jij moet doen, is een simpel systeem ontdekken waarmee jij moeiteloos content creëert die meteen doet wat het moet doen. Waardoor jij meer bereikt met minder content.

 

Al meer dan drie jaar verzorgen wij dag in dag uit de online kanalen van onze klanten. Dat gaat van social media accounts tot blogberichten, websiteteksten en nieuwsbrieven tot complete leadcampagnes met een e-book en follow-up e-mailflow.

Stuk voor stuk ervaren onze klanten de positieve effecten van hun stijgende online zichtbaarheid. Tot 80 nieuwe leads op één maand tijd, meer aanvragen van klanten uit de regio, complimenten over de online aanwezigheid – wat wil zeggen dat ze het gezien hebben – en overall bedrijfsgroei. Dat is wat een sterke, strategische online aanpak jou kan bieden. 

En jij krijgt nu toegang tot al onze geheimen en werkwijze 🤩

We weten dat onze diensten (nog) niet voor iedereen weggelegd zijn. Sterke content creëren die converteert, vraagt een investering. 

Een investering die niet iedereen op dit moment kan maken. En dat vinden we jammer! Wij dromen van een wereld waarin er alleen maar kwalitatieve en strategisch sterke content de wereld in wordt gestuurd, weg van de online ruis. 

Daarom is deze cursus er gekomen.

Zodat ook jij onze werkwijze leert kennen en toepassen en jij – net zoals onze klanten – nooit meer zonder content zit.

Wat mag je verwachten van Nooit meer zonder content?

 • 9 online modules met +30 (korte) videos
 • Meteen beschikbaar: zodat jij op je eigen tempo kan gaan, kan pauzeren, terugspoelen, delen herbekijken (hallo, brainstormvideo! :p).
 • Een Contentfabriek Starterpack met ons werkboek waarop de cursus gebaseerd is en nog andere leuke Contentfabriek-goodies.
 • Een simpel systeem waardoor jij nooit meer zonder content zit. Die belofte heb je! 

Wat maakt deze cursus anders dan andere?

Wij hebben geen “one-size-fits-all” aanpak. Met deze cursus ben jij in staat je eigen, gepersonaliseerde onlinemarketingstrategie uit te werken. Op JOUW maat, op JOUW voorwaarden. Geen regels, alleen diegene die je zelf maakt.

Nooit meer zonder content, ook voor jou👇

DIY

Inbegrepen

 • Toegang tot de online leeromgeving
 • Bouw je Contentfabriek werkboek thuis opgestuurd
 • De mogelijkheid om vragen in te sturen in de community
 
 

Jouw investering om nooit meer zonder content te zitten:

€399

Na 'Nooit meer zonder content'

 • Heb jij een contentstrategie op maat van je bedrijf en je ideale klant
 • Weet je hoe je content succesvol inzet voor de groei van je bedrijf
 • Vind je rust in je online zichtbaarheid omdat je de kneepjes van het vak kent en weet wat je moet doen
 • Zit je letterlijk nooit meer zonder content. Ook al heb je geen inspiratie, dankzij onze methode is er ook op die momenten content die jij meteen kan gebruiken
 • Heb je een waterdicht systeem dat je in staat stelt zonder moeite online zichtbaar te zijn, op jouw voorwaarden!
 • Ben jij de beste contentmarketeer voor je eigen bedrijf
 • Heb jij de kennis en inzichten om elk jaar opnieuw toe te passen en dus profijt voor de rest van je ondernemerscarrière! 

Het Contentfabriek Framework

Mag ik je voorstellen aan mijn levenswerk: het Contentfabriek Framework! Dit model is de basis voor jouw content marketingstrategie en het model waar we tijdens de cursus mee aan de slag gaan. Een contentfabriek wordt opgebouwd in zeven fases:

Hier gaan inzoomen op wie jij bent en waar je bedrijf voor staat. Wat is je missie, wat zijn je waarden,… Dat moeten we helder krijgen vooraleer je kan beginnen communiceren naar toekomstige klanten.

En wie zijn die toekomstige klanten? Wie is jouw ideale klant? Voor welk probleem heb jij een oplossing en waar zijn ze aanwezig? Hoe leer je dezelfde taal spreken?

Wat is jouw domein van expertise? Waar kan jij je publiek iets over bijleren? Welke thema’s en onderwerpen zijn belangrijk voor je klanten en je zaak? Je ontdek verschillende brainstormtechnieken waarmee jij in no time content bedenkt.

Waar ga je die content delen? Waar zit je publiek? En in welke fase van de customer journey bevinden ze zich?

Hier komt alles samen in een overzichtelijke content planning. In één oogopslag een zicht over het volledige jaar en nadien onderverdeeld per maand. Handig, overzichtelijk en makkelijk werkbaar!

Here comes the fun part: content creëren! Hoe schrijf je een goede blog? Waar moet je op letten bij social media posts? Hoe maak je een krachtige nieuwsbrief?

Meten = weten = optimaliseren! Welke cijfers zijn belangrijk? Hoe vergroot je je publiek op de verschillende kanalen?

Voor wie is deze cursus?

• Voor jou als solo-ondernemer die alle ballen zelf in de lucht houdt. En die van online zichtbaarheid valt vaker dan je zou willen naar beneden. 

 

• Voor jou als interne communicatiemedewerker of marketeer die ‘content’ erbij heeft gekregen als taak. 

 

Je bent op zoek naar een simpel systeem dat je makkelijk volhoudt, zonder dat het voelt als een uitdaging. 

Over De Contentfabriek

3 cruciale content vragen voor je begint te creëren

Ik ben Evi, oprichter van De Contentfabriek. In november 2019 startte ik met dit content agency en academy om ondernemers en bedrijven te ondersteunen bij hun online groei met content. Door het volledig over te nemen of je te leren hoe je het zelf kan doen.

In deze cursus komt al mijn kennis en ervaring samen die ik de voorbije jaren opdeed tijdens opleidingen en als freelance content marketeer bij verschillende bedrijven en start-ups. Tijdens de 'Nooit meer zonder content' cursus leer je onze werkwijze toepassen voor je eigen bedrijf. Na de cursus trek jij enkel nog de juiste klanten aan, verlies je geen tijd meer bij contentcreatie, en zit je nooit meer zonder inspiratie!

Ik kan niet wachten om erin te vliegen! Doe jij mee?

Evi | De Contentfabriek