Academy

Draai jij liefst zelf aan de knoppen? Heb je graag de touwtjes zelf in handen? Maar heb je geen flauw idee hoe je eraan moet beginnen wanneer het aankomt op content? Geen nood, speciaal voor jou hebben we De Contentfabriek Academy in het leven geroepen!

Gratis webinars

26/05 - Een content strategie in 7 stappen

Heb jij het gevoel dat content veel tijd en moeite kost zonder resultaat? Je beschouwt het als iets dat ‘erbij hoort’ en ‘moet’, maar het liefst van al laat je die content gewoon voor wat het is. Ik heb gelukkig goed nieuws: zo hoeft het helemaal niet te zijn! Want content done right, kan je bedrijf echt enorm hard vooruit helpen. 

Ik kan het weten, want als content marketing agency staan wij dagelijks met twee voeten in the field om voor onze klanten te beste content te creëren die doet wat het moet doen: nieuwe klanten aantrekken.

In dit webinar ontdek je het framework dat we voor al onze klanten gebruiken: de contentfabriek. In 7 stappen zet je zo een content marketing strategie neer die bij je past!

31/05 - 7 manieren voor meer websitebezoekers

Je hebt wel een website, maar heel veel volk komt daar precies toch niet naartoe… Dat is jammer, want je website is hét kanaal waar bezoekers overgaan tot actie en uiteindelijk klant worden. Hoe meer bezoekers op je website komen, hoe meer klanten dus!

Maar hoe zorg je nu dat er effectief mensen naar je website komen? In dit webinar geef ik 7 manieren om je websitebezoekers te verhogen! 

 

Zit het wel goed met je websitebezoekers maar haal je er geen klanten uit? Ook daar gaan we het in dit webinar kort over hebben.

Inschrijven dus!

02/06 - Vlot schrijven zonder kennis/ervaring

Content is een mega belangrijk element in de groei van je bedrijf. En content is overal: op je website, je bedrijfsblog, je e-mailmarketing, je social media,… En al die kanalen hebben teksten nodig. 😳

Misschien is dat wel de reden waarom jij content nog niet inzet voor de groei van je bedrijf: omdat je geen idee hebt hoe je teksten schrijft voor de verschillende kanalen die mensen aanzetten tot ACTIE!

In dit webinar ontdek je toegankelijke en toepasbare tips om vlot te schrijven voor de verschillende kanalen, zonder voorkennis of ervaring. Must follow!