Agency

Te weinig kennis, geen tijd of geen zin om er zelf mee bezig te zijn of een combinatie van de drie. Content marketing is niet altijd de favoriete bezigheid van veel ondernemers en/of marketeers. En toch kan het een enorm verschil maken voor je bedrijf! 

 

Gelukkig doen wij niets liever dan luisteren naar jouw verhaal en dat vertalen naar content die boeit, inspireert en motiveert. Die aanzet tot actie. 

Wat kunnen we voor jou doen?

Content creatie

Met de verschillende content packs kies je zelf welke content wij maandelijks voor jou mogen voorzien!

Content strategiecall

Geen idee waarover je kan communiceren? Wil je graag even sparren? We brainstormen samen hoe en welke content jij kan inzetten om je doelen te behalen!

Onze werkwijze

Om content te creëren die boeit, inspireert, motiveert en aanzet tot actie, zijn een paar cruciale stappen nodig die we niet mogen overslaan. Het belangrijkste? Een match tussen jouw bedrijf en het onze. 

Ontdek onze werkwijze hieronder!

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten leren we elkaar wat beter kennen. Wat doet jouw bedrijf en wat doe je momenteel zelf al qua online zichtbaarheid en content marketing? 

Waar kan je hulp en ondersteuning bij gebruiken en hoe kunnen wij je daarin bijstaan? 

Het komt allemaal aan bod tijdens deze eerste (online) kennismaking!

Na de kennismaking duiken wij helemaal in jouw online marketing. Welke kanalen gebruik je nu al? Hoe doe je dat? Welke opportuniteiten en optimalisaties zijn er mogelijk?

Je ontvangt een uitgebreid verslag van de content audit, die we graag overlopen tijdens een gesprek. Je krijgt meteen concrete actiepunten om aan te pakken!

Tijdens een uitgebreide strategiesessie duiken we diep in jouw bedrijf. Waar wil je naartoe? Wat vind je belangrijk? Wie is jouw ideale klant en op welke kanalen kan je hem vinden?

We brainstormen over content thema’s en gieten alles in een plan én planning. 

Zo hebben we een mooie basis om van te vertrekken en staan de neuzen in dezelfde richting! 

En dan is het aan ons! Wij gaan maandelijks en/of projectmatig aan de slag met jouw content, volledig afgestemd op de resultaten van de content audit en strategiesessie.

We houden maandelijks contact via een content call om kort op de bal te spelen. Na 3 maanden en 6 maanden evalueren we de resultaten en sturen we bij waar nodig! 

Jouw strategische content partner

Om content te creëren die werkt, duiken we diep in jouw bedrijf en toekomstplannen. Enkel zo kunnen wij content maken die bijdraagt tot het behalen van je doelstellingen!


We zijn dus meer dan enkel content creators,  wij zijn jouw strategische content partner.

GRATIS DOWNLOAD

Geen idee waarover je volgende social media posts, blog of nieuwsbrief kan gaan? Laat je inspireren met ons gratis e-book ’51x content inspiratie’. Compleet mét brainstormmethode om nooit meer zonder inspiratie te zitten.