Nooit meer zonder content dankzij het Contentfabriek Framework

Als ondernemer met een groeiend bedrijf is online zichtbaarheid vaak een struikelblok. In het begin doe en beheer je het allemaal zelf, dan heb je er nog tijd voor. Maar dan krijg je meer klanten, wordt het drukker in je bedrijf en is online zichtbaarheid en marketing meestal het eerste dat steeds lager op je to-dolijst staat. Je denkt er wel eens over na om je content uit te besteden. Iemand anders die je social media beheert en je blogs schrijft, hoe goed zou dat zijn? 

Maar je budget laat het (nog) niet toe dus ben je voorlopig op jezelf aangewezen. Hoe zorg je er dan voor dat je toch online zichtbaar blijft zodat nieuwe klanten je nog steeds vinden? Zonder dat jij er een fulltime job bij krijgt? Je ontdekt het in deze blog! 

 

Een simpel systeem met spectaculaire output

 

Wat je nodig hebt is een simpel systeem dat je in staat stelt om op elk moment sterke, strategische content te creëren, ook al heb je geen inspiratie. Het Contentfabriek Framework is het systeem dat jij nodig hebt. In 7 stappen staat jouw content strategie op punt. Strategisch onderbouwd, klaar om nieuwe klanten aan te trekken. 

 

De basis

 

Het begint allemaal bij inzicht in jezelf en je bedrijf. Wat zijn je belangrijkste waarden, waar wil je naartoe met je bedrijf, wat zijn de concrete doelstellingen voor de komende periode? 

 

Dan gaan we verder naar je ideale klant. Zonder klanten, geen bedrijf. Wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft hen? Enkel wanneer je dat weet, kan je de juiste boodschap brengen om hen aan te spreken. 

 

De opbouw 

 

Daarna is het tijd om te brainstormen! In de ‘Nooit meer zonder content’ cursus komen verschillende brainstormtechnieken aan bod waarmee jij op amper tien minuten tijd content voor een hele maand bedenkt. Met gemak. 

 

In de volgende stap bepaal je via welke kanalen jij je content gaat verspreiden. Waar zit je ideale klant, wat vind je zelf leuk? Welke kanalen zet je in bij de verschillende fases van de klantenreis? 

 

Plannen en creëren

 

In stap 5 giet je alles in een planning. Zo weet je altijd wat je kan delen in functie van je doelen. Nooit meer nadenken ‘wat moet ik nu weer delen’ maar gewoon een blik op je planning werpen en je weet het. 

 

En dan kan je ook supersnel content creëren. Deze blog? Die stond er op een halfuurtje. Want ik wist op voorhand waarover die mocht gaan, in functie van onze doelen voor deze maand. In de cursus ontdek je de regels van de kunst op vlak van content creatie. Je vindt er stappenplannen voor een sterke blogpost, nieuwsbrief, social media post, lead magnet en meer.

 

Optimaliseren

 

De laatste fase is de optimalisatiefase. Daar ontdek je hoe jij je publiek vergroot, zodat je nog meer van de juiste klanten aantrekt. In de laatste fase ontdek je ook welke cijfers belangrijk zijn en hoe je nu kan meten of je content werkt. Al zal je dat zelf wel aanvoelen door de nieuwe klanten die schijnbaar ‘vanzelf’ tot bij jou komen. It’s your content, honey. 

 

Nooit meer zonder content, de cursus

 

Ben jij een ambitieuze ondernemer en verzorg je momenteel je content zelf? Maar je bent geen marketeer van opleiding, je doet maar wat en bent op zoek naar een onderbouwd succesvol systeem waarmee je tijd bespaart en rust vindt? Nooit meer zonder content is de cursus die je nodig hebt. 

 

De deuren openen op 29 maart en als jij op onze VIP-lijst staat, krijg je als eerste de kans om in te schrijven aan mooie voorwaarden. Ontdek alle info hier!