Online Content BOOTCAMP

Voor jou, de ambitieuze ondernemer die haar online zichtbaarheid wil boosten op een manier die bij haar past.

Het voelt vaak als trekken en sleuren.

Als heel hard roepen maar niemand luistert.

Heel hard werken voor amper resultaat.

 

Ik heb het over online zichtbaar zijn. Het is veel, er kan veel. Je kijkt naar andere – in jouw ogen – succesvolle ondernemers en doet wat zij doen. Je volgt een ongeschreven regel waarvan jij denkt dat die wet is, want ‘iedereen doet het zo’. 

 

Maar bij jou werkt ‘het’ niet. En het kost je ook enorm veel energie, je wordt er niet blij van.

Wat doe ik verkeerd?

Dus stel je het uit. Schuif je die volgende Instagrampost op de lange baan. Blijft ‘blog schrijven’ op je to-dolijst staan. Om nog maar te zwijgen van e-mailmarketing, daar durf je gewoon niet aan beginnen.

 

Je begint aan jezelf te twijfelen. Waarom lukt het mij niet en anderen wel? Wat doe ik verkeerd? 

 

Je doet helemaal niks verkeerd. Je hebt gewoon je eigen ideale kanalenmix nog niet en bijhorende flow nog niet gevonden. Daarom kost het jou zoveel energie.

 

En dat voelt je publiek. Het voelt geforceerd, het komt niet vanuit jezelf.

Terug naar start!

Dus het is tijd. Tijd om alles overboord te gooien en opnieuw te beginnen. Letterlijk, van nul. Terug naar de start!

 

Om van daar te beginnen bouwen aan jouw verhaal. Om je ideale klant te (her)ontdekken. Om thema’s en onderwerpen te bedenken waarover jij niet kan stoppen met praten en de juiste kanalen kiezen om het over te brengen.

 

Om een database aan te leggen en een planning te maken. Zodat er wel altijd iéts is om op terug te vallen. Ook al voel je het even niet.

 

Exact dat gaan we samen doen tijdens de Content BOOTCAMP van 22 & 23 november. Twee dagen lang gaan we volgens het Contentfabriek Framework samen aan de slag zodat jij je eigen contentfabriek bouwt. Op een manier die 100% klopt en bij je past.

Het Contentfabriek Framework

Mag ik je voorstellen aan het Contentfabriek Framework. Dit wordt de leidraad voor de Content Bootcamp. We gaan hier samen in verschillende workshops en masterclasses door. Zodat jij op het einde van de Bootcamp je eigen Contentfabriek op poten hebt staan. Compleet mét een plan voor 2022. Afgestemd op wat JIJ wil bereiken met je bedrijf.

 

Het Contentfabriek Framework bestaat uit 7 fases:

Hier gaan inzoomen op wie jij bent en waar je bedrijf voor staat. Wat is je missie, wat zijn je waarden,… Dat moeten we helder krijgen vooraleer je kan beginnen communiceren naar toekomstige klanten.

En wie zijn die toekomstige klanten? Wie is jouw ideale klant? Voor welk probleem heb jij een oplossing en waar zijn ze aanwezig? Hoe leer je dezelfde taal spreken?

Wat is jouw domein van expertise? Waar kan jij je publiek iets over bijleren? Welke thema’s en onderwerpen zijn belangrijk voor je klanten en je zaak?

Waar ga je die content delen? Waar zit je publiek? En in welke fase van de customer journey bevinden ze zich?

Hier komt alles samen in een overzichtelijke content planning. In één oogopslag een zicht over het volledige jaar en nadien onderverdeeld per maand. Handig, overzichtelijk en makkelijk werkbaar!

Here comes the fun part: content creëren! Hoe schrijf je een goede blog? Waar moet je op letten bij social media posts? Hoe maak je een krachtige nieuwsbrief?

Meten = weten = optimaliseren! Welke cijfers zijn belangrijk? Hoe vergroot je je publiek op de verschillende kanalen?

Het Programma

Hoe gaan we dat aanpakken tijdens de twee dagen online Content Bootcamp? In verschillende online workshops en masterclasses!

Maandag 22 november 2021

09:30 – 10:30 – SWOT analyse 2021

Wat ging er dit jaar goed? Waar zitten nog blinde vlekken en gemiste kansen?

 

 

10:30 – 11:30 – Doelen 2022

Begin met een gerust hart aan het nieuwe jaar omdat je weet wat je wil bereiken. We nemen het financiële plaatje en je aanbod ook mee!

 

12:30 – 13:30 – Deepdive ideale klant

Zodat jij je ideale klant door en door kent. Enkel zo kan je hem aanspreken zodat hij zich begrepen voelt en met jou wil samenwerken.

 

 

13:30 – 16:30 – Thema’s, onderwerpen & kanalen

Brainstormtiiiime! Met verschillende brainstormtechnieken bedenken we apart en in groep thema’s en onderwerpen waar jij content rond kan maken én bepalen we via welke kanalen je die gaat verspreiden.

Dinsdag 23 november 2021

09:30 – 11:30 – Planning 2022
We maken je content planning voor volgend jaar. Wat ga je wanneer delen? Nooit meer achter de feiten aanhollen, wat een rust!

12:30 – 13:30 – Hoe pakkende content schrijven?
Allemaal goed en wel, maar hoe schrijf en creëer je dan content voor de verschillende kanalen die ook aanzet tot actie? Je ontdekt het in deze masterclass.

13:30 – 14:30 – Opmaken content database
Na onze brainstorm hebben we ontzettend veel inspiratie. Die gaan we stroomlijnen in jouw persoonlijke content database. Zo heb je altijd iets klaarstaan om op terug te vallen wanneer de inspiratie even ontbreekt.

14:30 – 17:00 – Uitschrijven content januari (en eventueel verder)
En natuurlijk gaan we dat alles meteen in de praktijk omzetten. We creëren al je content voor januari (en als er nog tijd overblijft gaan we al verder!)

Klik hier voor betaling in 2 termijnen

Een content strategie op maat van jou

Ik ga jou niet vertellen dat je elke dag op stories moet verschijnen als jij dat niet wil. Ik ga je niet vertellen dat je elke maand een mail moet sturen naar je contacten als jij dat niet wil. Dat maakt de Content Bootcamp anders. Omdat we op maat van jou en je bedrijf werken en ik je geen kant-en-klare strategie voorschotel die jij maar moet toepassen. Dat werkt toch niet.

Content Bootcamp 22 & 23 november is:

  • 8 workshops en masterclasses t.w.v. €2000
  • Bouw je contentfabriek werkboek t.w.v. €60
  • Contentfabriek goodies t.w.v. €30

Totale waarde: €2.090, maar jij profiteert van deze tweedaagse voor slechts €799

Waarom? Omdat ik jou dit gun. Omdat niemand moet blijven kl*ten en iedereen het verdient om op een manier die bij haar past haar business online zichtbaar te maken. En ik heb nog iets in petto… 😇

BONUSSEN:

  • 1-1 sessie t.w.v. €179: om ook nog heel gericht aan de slag te gaan met jouw content.
  • Toegang tot de ‘Bouw Je Contentfabriek’ online cursus t.w.v. €699: om levenslang toegang te hebben tot wat je geleerd hebt (incl. updates)
  • E-book 50x content inspiratie t.w.v. €30: om je te laten inspireren wanneer je écht eens vast zit.

Totale waarde + bonussen: €3.767. 

Jouw investering: €799.

Klik hier voor betaling in 2 termijnen

De keuze is aan jou, omzet en klanten blijven mislopen met een strategie die niet bij je past of éénmalig investeren in de toekomst van je bedrijf, om technieken te leren die je jaar na jaar na jaar kan blijven herhalen. 

 

Twijfel niet te lang, want er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar! Enkel zo kan ik kwaliteit garanderen en persoonlijke aandacht geven. 

 

Inschrijven kan tot 17/11, daarna gaan de deuren dicht! Dan wordt je pakketje naar je thuis opgestuurd zodat je alles in huis hebt om maandag en dinsdag vollenbak aan je bedrijf te werken.

Klik hier voor betaling in twee termijnen.

Dit zeggen vorige deelnemers

Over De Contentfabriek

3 tips om vlot te schrijven zonder kennis of ervaring - De Contentfabriek

Ik ben Evi, oprichter van De Contentfabriek. In november 2019 startte ik met dit content agency en academy om ondernemers en bedrijven te ondersteunen bij hun online groei met content. Door het volledig over te nemen of je te leren hoe je het zelf kan doen.

 

In deze Bootcamp komt al mijn kennis en ervaring samen die ik de voorbije jaren opdeed tijdens opleidingen en als freelance content marketeer bij verschillende bedrijven en start-ups. 

 

Tijdens de Content Bootcamp leer je onze werkwijze toepassen voor je eigen bedrijf en na de Bootcamp draagt je content bij tot het behalen van je bedrijfsdoelen, wat die ook mogen zijn.

 

Ik kan niet wachten om erin te vliegen! 
Evi | De Contentfabriek

FAQ

Dat staat niet op de planning. Er komen nog veel andere leuke dingen aan, maar een bootcamp nog niet.

Absoluut, elke sessie wordt opgenomen en op het einde van de dag beschikbaar gemaakt op een afgesloten pagina op de website waar jij met een wachtwoord bij kan. Je kan die opnames blijven bekijken.

Natuurlijk, die optie is mogelijk gemaakt. Als je nog een ander plan nodig hebt, stuur even een mailtje naar team@decontentfabriek.be en we zorgen ervoor!

‘t Zal wel zijn! Hoe fijn is het dat jij dan volgend jaar meteen met een plan kan beginnen én een strategie hebt die volledig bij je past?

Er zullen wel wat stukjes herhaling inzitten, maar dan nog ben ik een andere persoon met een andere ervaring en achtergrond. Dus zelfs uit herhaling kan je nog veel inspiratie halen en leren. Daarnaast is dit anders dan andere programma’s omdat we samen aan de slag gaan, je kan meteen feedback vragen en op het einde heb je echt een plan op maat. Geen voorgekauwde strategie die je maar zelf moet invullen.

Je bent nu helemaal tot hier gekomen, dan maak ik het je graag gemakkelijk en kan je via de knop hieronder meteen je plaats claimen!

Klik hier voor betaling in 2 termijnen