Wil jij groeien?

Twee dagen, 48 uur, 2.880 minuten, 172.800 seconden. Besef jij wat je kan doen in die tijd om je zaak een boost te geven? Omringd door gelijkgestemde ondernemers en professionals om jou te begeleiden. Doe jezelf en je zaak een enorme voorsprong cadeau en ga mee op Content Retreat!

Wil jij?

 • Meer resultaten halen uit je online inspanningen?
 • Nooit meer zonder content inspiratie zitten?
 • Klanten aantrekken die bij je passen?
 • Betere content maken in minder tijd?
 • Slimmer met content omgaan?
 • Je omzet verhogen?

Tijdens de Content Retreat bouwen we samen jouw eigen contentfabriek! Gedaan met losse content die niks oplevert, op naar een doordachte en onderbouwde digitale marketing strategie waarmee jij je bedrijfsdoelen haalt!

Herkenbaar?

 • je weet dat online zichtbaarheid belangrijk is voor je zaak, maar je vindt het moeilijk om er zelf mee aan de slag te gaan, je weet niet goed waar je moet beginnen
 • je moet dringend nog eens een blog schrijven, en begint vol goede moed met een lege pagina. Maar de inspiratie blijft uit, dus verschuift een blog schrijven naar morgen. Of overmorgen. Of volgende maand
 • je gebruikt geen planning, waardoor content maken eigenlijk altijd onderaan je to-dolijstje schommelt en vaak niet afgevinkt wordt
 • je steekt al veel tijd in het maken van content, maar de gehoopte resultaten blijven uit
 • je vindt van jezelf dat je niet heel vlot schrijft, waardoor je niet goed durft schrijven en content delen
 • je wil graag op een consistente manier nieuwe klanten aantrekken, maar ze vinden de weg niet naar je bedrijf

Stel je eens voor

 • dat je een systeem hebt waarmee je consistent nieuwe klanten aantrekt, online
 • dat je weet waar je mee bezig bent wanneer je content maakt
 • dat je grip hebt op je content en het niet langer een vervelend klusje is dat je moet doen
 • dat je het zelfvertrouwen hebt om aan je content te werken omdat je weet hoe je de juiste content maakt voor je ideale klanten
 • dat je eindelijk resultaten haalt uit al je online inspanningen
 • dat je content bijdraagt tot je bedrijfsdoelstellingen, waardoor je die ook haalt

Wat zou dat betekenen voor je bedrijf en je privéleven?

Bouw je eigen contentfabriek!

Ik zal eens iets verklappen, content marketing werkt voor iedereen. Say whaaaat! Het ziet er alleen voor iedereen anders uit, want wat voor mij  werkt, werkt misschien niet voor jou en andersom. Want ieder bedrijf is uniek!

 

Je moet dus op zoek gaan naar jouw eigen ideale kanalen-mix, de juiste boodschap voor jouw doelpubliek, een haalbare planning,… Zomaar klakkeloos een ritme overnemen van een of andere coach is niet aan te raden. Het gaat je veel werk opleveren en het resultaat zal 9 van de 10 keer niet zijn wat je ervan verwachtte.. Zonde van je tijd en geld!

 

Het kan gelukkig anders. Ik bundelde tien jaar kennis en ervaring in een systeem dat je helemaal naar je eigen hand kan zetten.

Dat systeem is de contentfabriek. Tijdens het Bouw je contentfabriek traject ontdek je hoe je stap voor stap je eigen contentfabriek bouwt zodat jij ook vol zelfvertrouwen aan de slag kan met het online aantrekken van de juiste klanten voor jouw bedrijf.

 

Na dit traject ben sta jij zelfzeker in je ondernemersschoenen. Je weet waar je naartoe wil en je weet perfect hoe je content inzet om je te helpen die doelen te behalen. Je trekt nieuwe klanten aan die helemaal bij jou passen, en dat allemaal op een efficiënte manier. Ik gun het jou van harte!

Details Bouw je contentfabriek retreat

Wat mag je verwachten?

Inbegrepen

 • Toegang tot de online cursus ‘bouw je eigen content fabriek’ + opnames van live (online) masterclasses
 • Gedrukt werkboek ‘bouw je eigen content fabriek’.
 • Offline all-in tweedaagse content retreat op 24 & 25 juni bij Van Der Valk Hotel Beveren met masterclasses & workshops
 • 6 maanden follow-up groepscalls met persoonlijke begeleiding
 • Toegang tot de facebook community voor extra support

Bonus

 • E-book 50x content inspiratie
 • Extra module: PR & in de media verschijnen
 • Expert sessie: SEO voor bloggen & Google mijn bedrijf voor Mellow Webdesign
 • Business fotoshoot met 15 professionele beelden
 • Videoshoot met personal branding video van 30 sec
 • Toegang tot online cursus ‘Start to advertise’ van Advertised by Laurann

Totale waarde: 

€4.421,00

Jouw normale investering:

€2.099,00

 

Nu éénmalig voor slechts

€1.699

Programma tweedaagse

Donderdag 24/06

09:00 – 10:00 – Ontvangst & inchecken

10:00 – 11:00 – Masterclass Nies – Vol zelfvertrouwen op social

media verschijnen

11:00 – 12:00 – Masterclass Evi – Storytelling voor ondernemers

12:00 – 14:00 – Lunch & klaarmaken shoots

14:00 – 17:00 – Foto- & videoshoot

17:00 – 18:00 – Pauze & klaarmaken diner

18:00 – ..:.. – DINER

Vrijdag 25/06

08:00 – 10:00 – Ontbijt

10:00 – 12:00 – Workshop: Bouw je contentfabriek (prioriteit bepalen)

12:00 – 13:00 – Lunch

13:00 – 16:00 – Workshop: Bouw je contentfabriek (samen uitwerken gekozen prioriteit & planning voor 2021)

16:00 – 17:00 – Closing party

17:00 – Einde

Meet the crew: expert sessies

Eline Massin

Eline Massin

Eline is persoonlijke successtrateeg 

en dé side-kick voor je business. Succes

betekent voor iedereen iets anders en Eline helpt ondernemers bij het zoeken en vinden van hun persoonlijke succes.

 

Workshop: Het vinden van je ‘why’

Joke Verrijkt

Joke Verrijckt

Joke staat mee aan het roer van PUUR Ondernemen. In verschillende coaching programma’s begeleidt PUUR Ondernemen in ondernemerschap en krachtig leiderschap, met aandacht voor persoonlijk geluk.

 

Masterclass: De psychologie van verkopen

Ellen Vandeveyvere

Ellen Vandevyvere

Ellen kickt op productiviteitshacks en een gezonde mindset rond doelen en time management. Met The Time Hub helpt ze ondernemers hun doelen realiseren, 

in plaats van achter de feiten 

aan te hollen.

Workshop: Prioriteiten stellen in je bedrijf

Mathias Schaubroeck

Mathias Schaubroeck

Mathias is oprichter van Absintt, een innovatiebureau dat samen met haar klanten impact en commercieel succes realiseert. Ze zorgen voor stevige strategische fundamenten en ontwerpen de branding, productaanbod én touchpoints totdat een consistent geheel op punt staat.

Masterclass: Het belang van branding

Laurann Van de Peer

Laurann van de peer

Laurann is dé advertising specialist en oprichter van Advertised. Ze kent de online advertentiekanalen vanbinnen en vanbuiten en boost de zichtbaarheid van talrijke 

bedrijven en ondernemers. 

 

 

Masterclass: Succesvol adverteren kan je leren

Nies Cools

Nies cools

Nies is veel meer dan een Instagram coach. Ze empowert en inspireert vrouwelijke ondernemers om hun podium te pakken,  zichzelf te laten zien en meer klanten

uit Instagram te halen.

 

Live workshop: Vol zelfvertrouwen op social media verschijnen

Het model: de contentfabriek

Mag ik je voorstellen aan mijn levenswerk: De Contentfabriek! Dit model is de basis voor jouw content marketingstrategie en het model waar we tijdens het Bouw je contentfabriek traject mee aan de slag gaan. Een contentfabriek wordt opgebouwd in zeven fases:

Hier gaan inzoomen op wie jij bent en waar je bedrijf voor staat. Wat is je missie, wat zijn je waarden,… Dat moeten we helder krijgen vooraleer je kan beginnen communiceren naar toekomstige klanten.

En wie zijn die toekomstige klanten? Wie is jouw ideale klant? Voor welk probleem heb jij een oplossing en waar zijn ze aanwezig? Hoe leer je dezelfde taal spreken?

Wat is jouw domein van expertise? Waar kan jij je publiek iets over bijleren? Welke thema’s en onderwerpen zijn belangrijk voor je klanten en je zaak?

Waar ga je die content delen? Waar zit je publiek? En in welke fase van de customer journey bevinden ze zich?

Hier komt alles samen in een overzichtelijke content planning. In één oogopslag een zicht over het volledige jaar en nadien onderverdeeld per maand. Handig, overzichtelijk en makkelijk werkbaar!

Here comes the fun part: content creëren! Hoe schrijf je een goede blog? Waar moet je op letten bij social media posts? Hoe maak je een krachtige nieuwsbrief?

Meten = weten = optimaliseren! Welke cijfers zijn belangrijk? Hoe vergroot je je publiek op de verschillende kanalen?

Ben je er klaar voor?

Dit zeggen vorige deelnemers

Over De Contentfabriek

Ik ben Evi, oprichter van De Contentfabriek. In november 2019 startte ik met dit content agency en academy om ondernemers en bedrijven te ondersteunen bij hun online groei met content. Door het volledig over te nemen of je te leren hoe je het zelf kan doen. In dit traject komt al mijn kennis en ervaring samen die ik de voorbije jaren opdeed tijdens opleidingen en als freelance content marketeer bij verschillende bedrijven en start-ups. Tijdens het Bouw je contentfabriek traject leer je onze werkwijze toepassen voor je eigen bedrijf en na het traject draagt je content bij tot het behalen van je bedrijfsdoelen, wat die ook mogen zijn. Ik kan niet wachten om erin te vliegen!
Evi | De Contentfabriek

FAQ

Waarschijnlijk wel, maar ik weet nog niet wanneer aangezien er enorm veel tijd in kruipt!

Absoluut! Met dit traject leg je meteen de fundamentele basis waarop je al jouw (online) marketing verder kan afstemmen. We gaan ook veel verder dan content alleen, we beginnen bij waar jij voor staat, wat jij belangrijk vindt en gaan van daaruit verder naar je ideale klant bepalen. Dan gaan we over naar waarover jij allemaal kan vertellen en waar je dan gaat doen in functie van jouw ideale klant. Pas daarna gaan we het hebben over content in al haar verschillende vormen.

Nope, dit traject is voor iedereen die alle ins en outs van content marketing wil ontdekken. Dus ook als jij in loondienst op de communicatie- of marketingafdeling werkt, is dit traject zeer nuttig!

Jazeker. Content marketing gaat over het vinden, verbinden en vertrouwen verdienen van jouw ideale klant. Zelfs in de B2B-sector ben je nog altijd bezig met mensen. Dus ja, ook voor jou is dit een enorm waardevol traject!

Dat kan zeker, die optie is voorzien bij de checkout!

De offline tweedaagse kan in volledig corona-veilige omstandigheden doorgaan. Als het evenement niet kan doorgaan omwille van nieuwe maatregelen, krijg je het volledige bedrag terugbetaald. Als je er zelf voor kiest om niet mee te gaan, wordt er geen terubetaling voorzien. Wel zal ik dan mee helpen een overnemer voor jouw ticket te vinden. Maar hé, we gaan er vanuit dat we tegen dan ons normale leven weer hebben opgepikt!

Tja, die verantwoordelijkheid ligt natuurlijk bij jezelf. 🙂 Maar, er is de Facebook groep waarin ik je accountable zal houden in het Essential traject. Bij Level Up en Premium zit ik persoonlijk achter je veren!

De online cursus kan je volledig op je eigen tempo verwerken, dus daar doe je zo lang over als je zelf wil. De inhoud van de modules varieert van één uur tot drie uur aan video’s.

De live (online) dagen van het Level Up traject vinden plaats op dinsdag, van 10u tot  16u. 7 weken na elkaar, vanaf 20 april. Alle sessies worden opgenomen!