Studio Content - de contentfabriek-125

Vacature: Digital Marketeer met vlotte pen

De Contentfabriek groeit en we mogen steeds meer fantastische klanten verwelkomen! Om de kwaliteit naar onze klanten toe te kunnen blijven garanderen, zijn we op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken. Ontdek hieronder of jij een match bent en als je het voelt kriebelen zien we heel graag jouw sollicitatie binnenkomen!

 

Wat doen we?

De Contentfabriek is een content marketing agency en academy. Wij ondersteunen ondernemers en KMO’s bij hun content marketing vanuit een strategische insteek. Want content kan maar pas bijdragen aan de groei van een bedrijf als je weet waar je naartoe wil en wie je ideale klanten zijn. We werken op maat van onze klanten en ontzorgen hen volledig op content marketing vlak. 

In de academy organiseren we verschillende (online) cursussen en workshops om ondernemers en marketeers te leren hoe ze hun content marketing zelf kunnen aanpakken!

 

Wie zoeken we?

Jouw takenpakket omvat:

Wat bieden wij?

Do you have what it takes?

Stuur ons dan ASAP je CV, motivatie en één uitgewerkte opdracht van hieronder door naar team@decontentfabriek.be! En wie weet zit jij binnenkort mee in ons team.


Opdrachten (kies er eentje uit):

– Schrijf 2 social media posts voor een boekhoudkantoor

– Bedenk 3 bloginsteken voor een babywinkel

– Bedenk 3 topics om in een nieuwsbrief voor een kredietmakelaar uit te werken