De Content Planner maakt content marketing gemakkelijk

Voor content marketing geldt: planning is everything! En een voorbereid man/vrouw is er twee waard. Daarom introduceer ik de Content Planner: een Google Sheet waarin jij moeiteloos je content voor een heel jaar plant.

Wat kan je verwachten?

Er zit een overview-pagina in waar jij al je acties kan inplannen, maandthema’s kan bepalen en onderwerpen kan bedenken. Op de volgende tabbladen kan je dan de copy voor je verschillende posts uitwerken zodat je erna enkel nog maar moet knippen en plakken in jouw desbetreffende planningtool. Zalig, toch?

Ik maak er niet meer woorden aan vuil, ervaar het vooral zelf zou’k zeggen!

GRATIS DOWNLOAD

Een goede planning is het halve werk. Wij gaan een stapje verder en maken ruimte voor je bedrijfsdoelen in je content planning. Download de content planner en krijg via mail de werkwijze om hem te vullen. Gratis en voor niets!